Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την φοίτηση των "προσφυγόπουλων" στο 26ο δημοτικό - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την φοίτηση των "προσφυγόπουλων" στο 26ο δημοτικό


Απόφαση να συνεχίσουν τον αγώνα για να μην φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα στο 26ο δημοτικό σχολείο χωρίς τον απαραίτητο διάλογο και τις αναγκαίες έγγραφες διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη φοίτηση τους έλαβε ο Σύλλογος Γονέων μετά από σχετική συνέλευση που πραγματοποίησε χθες.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου μεταξύ άλλων «στη συνέλευση κατατέθηκαν δύο προτάσεις προς ψηφοφορία:

1η Πρόταση: Πρόεδρου Δ.Σ του συλλόγου: «Τα μέλη του συλλόγου μας λαμβάνοντας υπόψη την ενημέρωση και όλα όσα έχουν συμβεί, αποφασίζουν την συνέχιση του αγώνα μας ώστε να μην φοιτήσουν προσφυγόπουλα στο σχολείο μας, προτού υπάρξει εκτεταμένος πραγματικός διάλογος για το θέμα και σαφή έγγραφη δέσμευση των υπευθύνων σχετικά με τις εύλογες αγωνίες-ενστάσεις των γονέων για το ζήτημα. Στην περίπτωση που θα αγνοηθεί η απόφασή μας, αποφασίζεται να υπάρξουν νομικές και διοικητικές ενέργειες.

2η Πρόταση: Μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, κ. Γκονέλα: «Να αποφασιστεί να έρθουν να μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι προτού φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο μας».

Ακολούθησε ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν:

* 177 ψήφοι υπέρ της πρότασης του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου, και
* 10 ψήφοι υπέρ της θέσης του μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, κ. Γκονέλα.

Κατόπιν τούτου, με παρόντα 187 μέλη και με συντριπτική πλειοψηφία (94.6%), ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαθητών 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, αποφασίζει να συνεχίσει τον αγώνα του ώστε να μην φοιτήσουν προσφυγόπουλα στο σχολείο μας χωρίς τον απαραίτητο διάλογο και τις αναγκαίες έγγραφες διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη φοίτηση προσφυγόπουλων».

1 σχόλιο:

  1. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και μάλιστα εκείνοι που έχουν ένομο δικαίωμα αποφάσισαν. Σε κάθε δημοκρατία αυτή η απόφαση πρέπει να είναι δεσμευτική.
    Λέτε να αποδεχθούν την δημοκρατία στο Σοβιετική Ελλαδιστάν?

    Σείρα έχουν τώρα οι παρακρατικοί του καθεστώτος να "συνετίσουν" τους "ρατσιστές" γονείς με τα παραδοσιακά καδρόνια και τους εμπρησμούς αυτοκινήτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.