Να μην εκδοθούν κι άλλοι 2 Τούρκοι αξιωματικοί προτείνει ο εισαγγελέας - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Να μην εκδοθούν κι άλλοι 2 Τούρκοι αξιωματικοί προτείνει ο εισαγγελέας


Τη μη έκδοση δυο ακόμα Τούρκων αξιωματικών που έφθασαν στην Ελλάδα τη νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία πρότεινε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης. 

Την τύχη ακόμη δύο Τούρκων αξιωματικών κρίνει ο Άρειος Πάγος

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η εισαγγελέας της έδρας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θεοδώρου αποφάσισε επίσης τη μη έκδοση των δύο πρώτων από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε την Τρίτη η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων των δύο Τούρκων Αξιωματικών οι οποίοι θέλησαν να αναδείξουν τον κίνδυνο που διατρέχουν σε περίπτωση που εκδοθούν στην Τουρκία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην Τουρκία κατεβάζουν τους δικαστές από την έδρα». 

Μάλιστα για να αποδείξουν τα λεγόμενα τους προχώρησαν στην προβολή δύο βίντεο. 

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται οι δικαστές να κατεβαίνουν από τις έδρες των δικαστηρίων και να οδηγούνται συνοδεία αστυνομικών, σε πούλμαν.

Με το δεύτερο βίντεο, οι δικηγόροι των δύο αξιωματικών, θέλησαν να καταδείξουν ότι κινδύνευαν οι ζωές των πελατών τους μετά το πραξικόπημα και για αυτό δεν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.