Τη στιγμή που πεινάνε εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, στην Ευρώπη πετιούνται 88 εκατ. τόνοι φαγητού το χρόνο - UNPOLITICAL

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Τη στιγμή που πεινάνε εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, στην Ευρώπη πετιούνται 88 εκατ. τόνοι φαγητού το χρόνο


Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (ECA) σε μια νέα έκθεση του αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα πρέπει να εφαρμόσει τις τρέχουσες πολιτικές πιο αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων. Τα απορρίμματα τροφίμων είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Οι τρέχουσες εκτιμήσεις δείχνουν ότι περίπου το ένα τρίτο των τροφίμων που παράγονται σε παγκόσμιο επίπεδο για κατανάλωση από τον άνθρωπο, χάνεται ή πετιέται, σύμφωνα με την έκθεση. Τα απόβλητα αυτά επιφέρουν τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.