Βίτσας: Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα - UNPOLITICAL

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Βίτσας: Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα


«Δεν πρόκειται να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας για την απαίτηση εκ μέρους του ΔΝΤ για θεσμοθέτηση συγκεκριμένων δημοσιονομικών μέτρων για μετά το 2018. 

«Βρισκόμαστε σε μια μάχη με δυσκολίες… Έχουμε αναλάβει ευθύνη και καθήκον. Eίμαστε στη μάχη αφοσιωμένοι και στοχοπροσηλωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιμένοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019. 

«Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, και είναι καθαρό ότι για μένα δεν μπορούν να θεσμοθετηθούν τώρα. Δεν πρόκειται να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά . O Πολ Toμσεν δεν ‘‘έπεσε μέσα’’ σε καμία εκτίμηση» τόνισε ο υπουργός. «Δεν γίνεται να ζητούν νέα μέτρα κάθε φορά που γίνεται αξιολόγηση» πρόσθεσε. 

«Παλεύουμε πολύ ενεργητικά για να κλείσει η αξιολόγηση το Φεβρουάριο» διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο πακέτο παροχών: «Εμείς έχουμε ενεργοποιήσει το ‘’δότη’’ όχι τον κόφτη, και μπορεί να τον επανενεργοποιήσουμε. Η σκέψη μου είναι ότι ένα τμήμα του πρωτογενούς πλεονάσματος να επιστραφεί στους πολίτες» ανέφερε, υπενθυμίζοντας ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει προτείνει 1% του πρωτογενούς να πηγαίνει στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.