Πυρήνες ριζοσπαστικοποιημένων ιμάμηδων προσηλυτίζουν "με το καλό" τους νέους Χριστιανούς της Β.Ηπείρου! - UNPOLITICAL

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Πυρήνες ριζοσπαστικοποιημένων ιμάμηδων προσηλυτίζουν "με το καλό" τους νέους Χριστιανούς της Β.Ηπείρου!


Η ελληνική πολιτεία την ίδια ώρα είναι παντελώς απούσα.

Οι παρεμβάσεις και μάλιστα προκλητικές το τελευταίο διάστημα στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς από ότι φαίνεται στόχος δεν είναι μόνο η τρομοκράτηση (ή αποκλεισμός) του ελληνικού στοιχείου, αλλά και ο προσηλυτισμός τους.

Αυτό είναι γεγονός, μετά και από την κυνική ομολογία του επικεφαλής του τζαμιού «Σαλάφ Ους Σαλίχ», Αχμάντ Ελντίν. Ο ιμάμης αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα:

"Εμείς (ιμάμηδες) επισκεφτήκαμε την Ελληνική μειονότητα στα χωριά του Αργυροκάστρου, συντάξαμε μαθήματα και παραδόσεις για το Ισλάμ στην Ελληνική γλώσσα και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από Μουσουλμάνος και από μη Μουσουλμάνους".

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ζητάει απεγνωσμένα αύξηση των οικονομικών κονδυλίων προκειμένου να συνεχιστούν οι διδασκαλίες του στους πληθυσμούς της Β.Ηπείρου, προαναγγέλοντας ακόμη και ανέγερση νέων τζαμιών στην περιοχή.

Στο στόχαστρο φυσικά έχουν περιέλθει οι ελληνικοί-χριστιανικοί πληθυσμοί, οι οποίοι πλέον είναι ανήμποροι να αντιδράσουν δυναμικά, καθώς επικρατεί κλίμα τρόμου από τις συχνές προκλήσεις Αλβανών εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.