Στο πεντάγωνο ο Αμερικανός Πρέσβης - Τι συζήτησαν με τον Π. Καμμένο - UNPOLITICAL

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Στο πεντάγωνο ο Αμερικανός Πρέσβης - Τι συζήτησαν με τον Π. Καμμένο


O Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα ξανά στο ΥΠΕΘΑ,μέσα σε λίγες ημέρες. Οι συχνές επισκέψεις του Τζέφρυ Πάιατ, προφανώς δεν είναι τυχαίες.

Η αιτία είναι η κινητικότητα που υπάρχει στο θέμα του εκσυγχρονισμού των F-16 της ΠΑ. Όπως έχει γράψει το Militaire.gr είναι θέμα ημερών να σταλεί το σχετικό ελληνικό αίτημα (LOR) προς τις ΗΠΑ και τις λεπτομέρειες αυτής της αποστολής συζητούν μεταξύ άλλων Καμμένος και Αμερικανός πρέσβης.

Όπως έχει γράψει το Militaire.gr ΥΕΘΑ και ΓΕΑ έχουν καταλήξει στον εκσυγχρονισμό περίπου 90 F-16.

Ο Π.Καμμένος επιμένει ότι παράλληλα με το πρόγραμμα του εκσυγχρονισμού θα πρέπει να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για “προσέγγιση” της Ελλάδας με το πρόγραμμα του αμερικανικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς ,του F-35.Αυτό θα γίνει με την ένταξη της Ελλάδας σε μια ομάδα χωρών οι οποίες σε πρώτη φάση έχουν προνομιακή ενημέρωση για την εξέλιξη του προγράμματος F-35 χωρίς να ΄ναι υποχρεωμένες να παραγγείλουν άμεσα αεροσκάφη.Αυτό θα γίνει όποτε η κάθε μια θελήσει.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.