Έρχονται οι ανταλλαγές μηνυμάτων και στο YouTube - UNPOLITICAL

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται οι ανταλλαγές μηνυμάτων και στο YouTube

Το YouTube στο μέλλον ίσως αποκτήσει μια πιο κοινωνική υπόσταση καθώς η Google, της οποίας ανήκει η συγκεκριμένη πλατφόρμα, σκοπεύει να ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό για όσους χρησιμοποιούν τη εφαρμογή μέσω iOS και Android.

Tο εν λόγω χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάξουν video, μηνύματα και links χωρίς να χρειαστεί να “βγουν” από το app, ενώ επί του παρόντος η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά.

Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα έχουν την δυνατότητα όλοι οι χρήστες να χρησιμοποιούσουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και κατά πόσο η εταιρεία σχεδιάζει να το διαθέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.