Δήμαρχος Ελληνικού: Προφάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να ακυρωθεί η επένδυση - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Δήμαρχος Ελληνικού: Προφάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να ακυρωθεί η επένδυση

Για το θέμα που προέκυψε στην επένδυση του Ελληνικού αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης o οποίος ευθέως μίλησε ουσιαστικά για προφάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό σκοπό να ακυρώσουν την τεράστια επένδυση για το Ελληνικό.

«Προφάσεις εν αμαρτίαις ώστε να ακυρωθεί η επένδυση» χαρακτηρίζει την προσπάθεια οριοθέτησης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την ανακίνηση του θέματος με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντάτος τονίζει ότι «στην Ελλάδα της οικονομικής ανέχειας κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προσκόμματα, ώστε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη να ακυρωθεί».
 
Το πρώην αεροδρόμιο λειτουργούσε 75 χρόνια χωρίς να εγείρει κανένας θέμα αρχαιοτήτων. Στο επενδυτικό σχέδιο έχουν, ήδη, οριοθετηθεί τα σημεία που έχουν αρχαιολογικό ενδιαφέρον από το ΤΑΙΠΕΔ και τον επενδυτή.
 
«Η προσπάθεια ανακήρυξης εγκαταλελειμμένων κτιρίων ως "Νεότερα Μνημεία", η "ανακάλυψη" δασικών εκτάσεων και τώρα η προσπάθεια οριοθέτησης ολόκληρου του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, ώστε να ακυρωθεί η επένδυση», προσθέτει ο δήμαρχος και καταλήγει: «Η σοβαρότητα σε αυτήν την χώρα, άλλωστε, είναι στην πρώτη γραμμή, γιατί να μην την επιβεβαιώσουμε και μέσα στις Απόκριες.»
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.