Οι γιατροί έκαναν την «κηδεία» του επαγγέλματός τους από τις αυξημένες εισφορές - UNPOLITICAL

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Οι γιατροί έκαναν την «κηδεία» του επαγγέλματός τους από τις αυξημένες εισφορές


Ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον νέο ασφαλιστικό - φορολογικό νόμο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στο κέντρο της Αθήνας, και οι γιατροί με έναν δικό τους ιδιαίτερο τρόπο διαμαρτύρονται για τις εξελίξεις μετά τις νέες υψηλές εισφορές.

Στήνοντας φέρετρα έξω από την αίθουσα και με κηδειόχαρτα στις πόρτες οι γιατροί ζητούν από την επιστημονική κοινότητα «να συμπαρασταθεί στο πένθος».

«Κηδεία Ελλήνων ιατρών από ειδικότητα έως συνταξιοδότηση. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης θανατώνει τους Έλληνες επιστήμονες. Παρακαλούμε σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να συμπαρασταθεί στο πένθος», έγραφαν τα κηδειόχαρτα.

Οι γιατροί επισημαίνουν ότι με το νέο τρόπο ασφάλισης που εφαρμόστηκε με την είσοδο του 2017, έχουν ετησίως απώλεια από τα εισοδήματά τους της τάξης του 59% έως και 92%, ενώ παράλληλα υπόκεινται, στην πράξη, σε διπλή φορολογία.

Δείτε φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.