Ποιο ΝΑΤΟ; Ποια Frontex; Δεύτερο σκάφος έφτασε ανενόχλητο στις ακτές της Πελοποννήσου - UNPOLITICAL

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ποιο ΝΑΤΟ; Ποια Frontex; Δεύτερο σκάφος έφτασε ανενόχλητο στις ακτές της Πελοποννήσου


Ακόμη ένα σκάφος με αλλοδαπούς κατόρθωσε να διαπλεύσει όλο το Αιγαίο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρχές και να φτάσει μέχρι τις ακτές της Πελοποννήσου.

Το ιστιοφόρο έφτασε ανενόχλητο μέχρι τις ακτές της Μονεμβασίας με 70 παράνoμους μετανάστες και ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ καλές κατέστη εκτάκτως ακυβέρνητο όπως ορίζει και η πάγια διαδικασία.

Με τηλέφωνο στο διεθνή αριθμό 112 οι παράνομοι μετανάστες ειδοποίησαν τις ελληνικές αρχές όπως προβλέπεται για την έκτακτη βλάβη του σκάφους ζητώντας την άμεση μεταφορά τους στην ξηρά.

Στην περιοχή βρίσκονται δύο παραπλέοντα σκάφη και δύο περιπολικά του Λιμενικού Σώματος. Οι αλλοδαποί μετά τα τυπικά θα αφεθούν ελεύθεροι για να μετακινηθούν σε τόπο της επιλογής τους στην επικράτεια.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε λιγότερο από δέκα ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.