Εξεταστική για την Υγεία με 187 «ναι» - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Εξεταστική για την Υγεία με 187 «ναι»


Σε υψηλούς τόνους, όπως αναμενόταν άλλωστε και με τη συμφωνία της Μάλτας να κυριαρχεί «πέρασε» από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση της πλειοψηφίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στο χώρο της υγείας για την περίοδο 2997-2014.

Η πρόταση της ΝΔ να επεκταθεί χρονικά και θεματικά ο έλεγχος από το 1996 έως σήμερα δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία με το επιχείρημα πως θολώνει τα νερά. Την πρόταση της πλειοψηφίας στήριξαν 187 βουλευτές, ενώ 71 είπαν «όχι», ενώ την πρόταση της ΝΔ 107 βουλευτές, την ώρα που 151 είπαν «όχι» και 21 δήλωσαν «παρών».

Σύμφωνα με το προεδρείο, η επιτροπή θα αποτελείται από 21 μέλη και μέσα σε 3 μήνες θα πρέπει να υποβάλλει το πόρισμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.