Τερέζα Μέι: STOP στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς την Βρετανία - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Τερέζα Μέι: STOP στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς την Βρετανία


Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου θα δεσμευθεί ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.

Έτσι επικαλέιται η Daily Mail η οποία αναφέρει πληροφορίες από μη κατονομαζόμενες πηγές του Συντηρητικού Κόμματος.

Η πρωθυπουργός παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της θα δεσμευτεί ότι η χώρα της θα αποσυρθεί επίσης και από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Την Τρίτη, η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου.

Το ζήτημα για την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών είναι μείζονος σημασίας καθώς η Τ.Μέι θέλει να σταματήσει τις ροές ανατολικοευρωπαίων όπως π.χ των Πολωνών που έρχονται στην Βρετανία και λόγω των χαμηλών τους απολαβών τους δίδεται εργασία που θα δίνονταν αλλιώς σε Βρετανούς.

Άλλωστε αυτός ήταν ένας εκ των βασικών λόγων που οι Βρετανοί ψήφισαν οριακά έστω, Brexit

Επίσης θέλει να σταματήσει τις μετακινήσεις Ευρωπαίων αραβικής καταγωγής καθώς θεωρείται ότι είναι επικίνδυνοι για τρομοκρατικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.