ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος στα προσχήματα - Πρακτικές χούντας - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος στα προσχήματα - Πρακτικές χούντας


Βίντεο δείχνει την βίαιη απομάκρυνση άνδρα από μια πτήση της United Airlines από το Σικάγο την Κυριακή.

Ο άνδρας φωνάζει καθώς το προσωπικό ασφαλείας τον σηκώνει παρά τη θέλησή του από την θέση του.

Μάλιστα το κεφάλι χτύπησε σε έναν βραχίονα. Μετά τον σέρνουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, καθώς τρομαγμένοι αυτόπτες μάρτυρες καταγράφουν το περιστατικό στα τηλέφωνά τους και φωνάζουν διαμαρτυρόμενοι.

Αιτία;

Το προσωπικό της αερογραμμής ζητούσε έναν εθελοντή για να δώσει τη θέση του πριν ολοκληρωθεί η επιβίβαση, και πρόσφεραν στους επιβάτες 400 δολάρια και διαμονή σε ξενοδοχείο. 

Αφού τελείωσε η επιβίβαση, το προσωπικό ανακοίνωσε πως αναζητούνταν τέσσερις εθελοντές για να δώσουν τις θέσεις τους, ώστε εργαζόμενοι της United που έπρεπε να είναι στο Λούισβιλ τη Δευτέρα να τις πάρουν. Το ποσό ανέβηκε στα 800 δολάρια, και στους επιβάτες ανακοινώθηκε πως το αεροπλάνο δεν θα έφευγε μέχρι να προσφερθούν τέσσερα άτομα.

Όταν κανείς δεν προσφέρθηκε, το προσωπικό ανακοίνωσε πως ένας υπολογιστής θα επέλεγε τέσσερα άτομα. Ένα ζευγάρι συνεργάστηκε και αποχώρησε. Ο τρίτος επιβάτης που επελέγη ήταν ο άνδρας στο βίντεο.

Ο επιβάτης δεν ήθελε να κατεβεί επειδή είναι γιατρός που έπρεπε να είναι στο νοσοκομείο το πρωί.

Αυτή θα είναι η συμπεριφορά, όταν η παγκόσμια εξουσία αναλάβει μέσω των πολυεθνικών την διοίκηση, όσων χωρών ανήκουν στην σφαίρα επιρροής της Νέας Τάξης.

Ετοιμαστείτε και καλή μας πτήση!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.