Η νέα πραγματικότητα για τους Έλληνες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη είναι εδώ - UNPOLITICAL

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Η νέα πραγματικότητα για τους Έλληνες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη είναι εδώ
Η χώρα φτωχοποιείται, το ελεύθερο επάγγελμα τελειώνει και δημιουργούνται παντού κολεκτίβες εργαζομένων «δούλων». Κατά τα άλλα ορισμένους κυβερνώντες ενοχλεί το Άγιος Φως!

Δημιουργούνται εθελοντικά ή αναγκαστικά «κυψέλες εργατών», όπως ονομάζονται και συνθέτουν «κοινωνικές επιχειρήσεις», από των οποίων τα κέρδη δίνονται ψίχουλα σε πτωχευμένες οικογένειες και τα υπόλοιπα περνούν στο κράτος.

Μία από αυτές είναι, όπως το ονομάζουν «σύμπλεγμα δομών με στοχευμένες κοινωνικές δράσεις , που υποστηρίζει σε μόνιμη βάση εκατοντάδες πολίτες του δήμου και όχι μόνο, είναι το (κέντρο κοινωνικής προστασίας – αλληλεγγύης, παιδείας και περιβάλλοντος δήμου Αλεξανδρούπολης ή πολυκοινωνικό».

15.000 οικογένειες εξαρτώνται από αυτό για είδη πρώτης ανάγκης. Φυσικά δεν επιλέγουν τι θέλουν αλλά το κράτος τους παρέχει αυτά που "πρέπει".

Αλλά και σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center report, το 71% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει με λιγότερα από 10 δολάρια ημερησίως.

Εμείς «οργώσαμε» τις πληροφορίες σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μάθουμε σχετικά με την πορεία της χώρας και από ότι θα δείτε και εσείς, δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε Βενεζουέλα (η χώρα-πρότυπο για την παρούσα κυβέρνηση), όπου η «ακραία φτώχεια» αντιμετωπίζεται με επιδόματα πείνας, ως αντάλλαγμα για την κατάρρευση της ιδιωτικής οικονομίας, μέχρι όλοι να λαμβάνουν μόνο το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και τους όποιους κυβερνώντες να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Οι άνθρωποι συνηθίζουν στα λίγα και εξαρτώνται πλήρως από το κράτος.

Γίνεται προσπάθεια εξίσωσης των πολιτών προς κάτω, φτωχοποίηση δηλαδή, με παροχή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Έτσι, σύμφωνα και με τους πολιτικούς μας, όλοι θα ζουν με «αξιοπρέπεια» και «ψωμί».

Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο:
Πηγή
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.