Ιδού πως μεθοδεύεται η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ιδού πως μεθοδεύεται η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης


Ιμάμηδες και "χρηματοδότες" θέλουν η προπαγάνδα του Ισλάμ να γίνεται και στην τοπική γλώσσα.

Η Φινλανδία και συγκεκριμένα η πρωτεύουσα Ελσίνκι θα κατασκευάσει νέο τζαμί, σύμφωνα με τον δήμο ο οποίος έχει παραχωρήσει ήδη μία μεγάλη έκταση που βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη της πόλης και σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών. 

Ωστόσο, έχει ξεσπάσει ένταση στο εσωτερικό της χώρας και της κυβέρνησης, λόγω της εμπλοκής του Μπαχρέιν στην χρηματοδότηση του τζαμιού. 

Η ισλαμική χώρα φέρεται να προσφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει ένα υπερπολυτελέστατο τζαμί με χωρητικότητα 1200 πιστών και με κρεμαστούς κήπους στον αρχιτεκτονικό ρυθμό της μαυριτανικής Ισπανίας.

Αλλά η καινοτομία δεν βρίσκεται τόσο στην πολυτέλεια, παρά στο γεγονός ότι το Μπαχρέιν πρότεινε στην φινλανδική κυβέρνηση, το κήρυγμα στο τζαμί να γίνεται εκτός από τα αραβικά και στην τοπική γλώσσα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ντόπιοι και να έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν στις προσευχές...

Καταλάβατε; 

Το τζαμί του Ελσίνκι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα είναι έτοιμο το 2024.

Αυτή τη στιγμή στη Φινλανδία ζούνε 65.000 μουσουλμάνοι, εκ των οποίων οι 30.000 στην πρωτεύουσα. Μέχρι το 2050 οι μουσουλμάνοι στη Φινλανδία αναμένεται να αυξηθούν σε 190.000 και ίσως πολύ παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.