Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απάντησε το ΥΠΕΞ στο σημερινό αγκυροβόλιο των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απάντησε το ΥΠΕΞ στο σημερινό αγκυροβόλιο των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι


Με μία ανακοίνωση, κυριολεκτικά "της πλάκας", απάντησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στο σημερινό "αγκυροβόλιο" των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι.

Στην αστεία απάντησή του για ένα τόσο σοβαρό θέμα, το ΥΠΕΞ αναζητεί εμμέσως δυνάμεις στη Τουρκία που είναι... υπέρ της συνεννόησης με την Ελλάδα, αν καταλάβαμε καλά.

Ιδού η περισπούδαστη ανακοίνωση: "Το σημερινό περιστατικό παραβίασης ελληνικών χωρικών υδάτων από σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή του Αγαθονησίου συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Είναι φανερό ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Τουρκία που δεν επιθυμούν τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών"!

Τι θέλει να πει ο ποιητής, είναι άγνωστο. Μήπως μόνοι τους πήγαν και άραξαν στο Αγαθονήσι οι κυβερνήτες των πυραυλακάτων; Πήραν άδεια από σκοτεινά κέντρα και δυνάμεις;

Και ποιες είναι οι άλλες "δυνάμεις" που "επιθυμούν την συννενόηση με την Ελλάδα";

Γιατί από την εποχή του Ετσεβίτ και του Ντεμιρέλ, τουλάχιστον, δεν φάνηκαν αυτές οι "δυνάμεις". Θυμίζει τις ανοησίες των Ελλήνων πολιτικών άλλων εποχών περί "κακών στρατιωτικών" και "καλών πολιτικών".

Μέχρι που ήρθε ο Ρ.Τ.Ερντογάν και εξόντωσε που "κακούς στρατιωτικούς" και τους διαδέχθηκαν οι χειρότεροι ισλαμιστές...

Στον υπουργό Εξωτερικών Ν.Κοτζιά την έδειξαν την ανακοίνωση πριν την εκδώσουν; Γιατί αυτός μας έχει συνηθίσει σε εξυπνότερες δηλώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.