Σκόπια: Αθρώα είσοδος μελών του UCK στη χώρα - UNPOLITICAL

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Σκόπια: Αθρώα είσοδος μελών του UCK στη χώρα


Σύμφωνα με σερβικές πληροφορίες 800 επίλεκτοι άνδρες του Αλβανικού απελευθερωτικού στρατού
εισέρχονται από το Κοσσυφοπέδιο στα Σκόπια, κάτι το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά η αλβανική πλευρά.

Ο αλβανικός τύπος δίνει έμφαση στην αποστροφή της Ελλάδας για την προσπάθεια δημιουργίας της αποκαλούμενης « Μεγάλης Αλβανίας». 

Όπως γράφουν πολλά αλβανικά δημοσιεύματα, οι πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή, η κατάσταση στην ΠΓΔΜ αλλά και οι δηλώσεις για πιθανή ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία, έχουν αναζωπυρώσει τους φόβους στην Αθήνα του εφιάλτη μιας «Μεγάλης Αλβανίας», ενώ αλβανικό άρθρο τονίζει ότι πολλές ελληνικές εφημερίδες, αφιερώνουν πολλά άρθρα για την κάλυψη αυτού του θέματος, κάτω από τον τίτλο «Η κύρια ανησυχία για την Μεγάλη Αλβανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.