Οι σειρές που έκοψε από την τηλεόραση η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 1981 - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Οι σειρές που έκοψε από την τηλεόραση η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 1981


H ΕΡΤ σε λειτουργία ή με μαύρο στην οθόνη μας, πάντα δημιουργεί κουβέντες γύρω από αυτήν. Πάντα οι εκάστοτε κυβερνήσεις ήθελαν να ελέγχουν τα κρατικά κανάλια, και να τα χρησιμοποιούν για πολιτικούς λόγους.

Αλλαγές διοικήσεων, προσλήψεις κομματικών παιδιών, ακόμα και διακοπή προγράμματος λόγω πολιτικών πεποιθήσεων. Το 1981 η Αλλαγή έφθασε στη χώρα μας, και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός. 

Μέσα στο πρόγραμμα του Πασόκ, αμέτρητες αλλαγές στη διακυβέρνηση της χώρας. Μία από τις πρώτες όμως ήταν να διακοπούν τα σίριαλ που είχε εγκρίνει η προηγούμενη κυβέρνηση. Έκπληκτοι οι ηθοποιοί, προσπαθούσαν με καλλιτεχνικούς όρους να απαντήσουν στο επιχείρημα, '' Τώρα έχουμε ΠΑΣΟΚ '' .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.