Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών - «Βουτιά» για τη μετοχή της ΔΕΗ - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών - «Βουτιά» για τη μετοχή της ΔΕΗ

Ανοδικά το Χρηματιστήριο Αθηνών - «Βουτιά» για τη μετοχή της ΔΕΗ

Με φόντο την.... παράδοξη εισαγωγή ζημιογόνου εταιρείας στο Χρηματιστήριο (ΑΔΜΗΕ) και την αποκοπή της αξία της απο τον τίτλο της ΔΕΗ, η αγορά κινείται ανοδικά σταθερά πάνω από τις 800 μονάδες.

Συγκεκριμένα, η οδός Αθηνών καταγράφει άνοδο 0,68% με τον Γενικό Δείκτη στις 811 μονάδες. Με κέρδη 0,75% κινείται ο Δείκτης FTSE25 στις 2154 μονάδες.

Στο ταμπλό, η ΔΕΗ αρχικά υποχωρούσε μέχρι και 50% αλλά πλέον βρίσκεται στα 2,10 ευρώ με βουτιά 45,69%, ενω η κεφαλαιοποίηση της ανέρχεται στα 477 εκατ. ευρώ.

Κέρδη 8,96% για τον ΑΔΜΗΕ στα 2,31 ευρώ και 531 εκατ. ευρώ κεφαλαιοποίηση.


Άνοδος 1,87% για Coca- cola στα 27,30 ευρώ. Άνοδος 1,35% για την Eurobank στα 0,973 ευρώ. Με πτώση 0,29% η Εθνική Τράπεζα στα 0,341 ευρώ – πωλήθηκε μια ρουμανική θυγατρική. Αμετάβλητη η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,231 ευρώ. Κέρδη 0,40% ο ΟΤΕ στα 10,03 ευρώ.

Με πτώση 0,20% ο ΟΠΑΠ στα 9,88 ευρώ.

Πηγή: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.