Ειδήσεις με καθαρή ματιά γιατί ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι - UNPOLITICAL

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ειδήσεις με καθαρή ματιά γιατί ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι

Αποτέλεσμα εικόνας για πολιτικοί

Γράφει ο... "Μεγάλος"
  • Η ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος

Ο Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος είχε την τύχη και την τιμή να είναι ο διοικητής της δυνάμεως της ΕΛΔΥΚ, η οποία έδωσε μια μάχη σκληρή με πρωτοφανή ηρωισμό εναντίον εικοσαπλάσιων και πλέον τουρκικών δυνάμεων. Και έδωσε την μάχη αυτή τις ημέρες του Αττίλα 2, τότε που το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως έλεγε το “Η Κύπρος κείται μακράν”, μια φράση που θυμίζει τον εφιάλτη της μάχης των Θερμοπυλών. Προδομένοι και λησμονημένοι από αυτούς που κρατούσαν την εξουσία στην Αθήνα, ο Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος και οι ηρωϊκοί στρατιώτες του έδωσαν μια μάχη υπέρ πάντων για Πίστη και Πατρίδα. Τι πιο λογικό λοιπόν να απουσιάζουν από την κηδεία του τα πολιτικά εκείνα κόμματα, που υιοθέτησαν και υιοθετούν το “η Κύπρος κείται μακράν”;

Ο αποβιώσας Ταξίαρχος Πεζικού Σταυρουλόπουλος δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Έφηβος πολέμησε με τον Λόχο Δεδούση στις γραμμές του 542 του αγρίως σφαγιασθέντος από τους μπολσεβίκους Συνταγματάρχου Ψάρρου. Στην συνέχεια έλαβε μέρος σαν ανθυπολοχαγός το 1949 στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Μακεδονία ενάντια στην κόκκινη ανταρσία. Ο Αξιωματικός του ΓΕΣ, ο οποίος μετά την νεκρώσιμη ακολουθία διάβασε το βιογραφικό του είπε ότι συμμετείχε στις επιχειρήσεις του 1949, χωρίς να αναφέρει τι επιχειρήσεις ήταν αυτές… Λογικό είναι, τι να πει; Ότι ο Ταξίαρχος είχε πολεμήσει εναντίον αυτών που σήμερα κυβερνούν την χώρα και από τους οποίους εξαρτάται το πόσα αστέρια θα φορέσει στο μέλλον; Λογικό, λοιπόν, να λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κηδεία ενός Στρατιώτη που τους πολέμησε για να μη κάνουν την Ελλάδα… Σοβιετία! 

  • ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ “GAY PRIDE”
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ “GAY PRIDE

Στους… κακοήθεις που είπαν ότι η Νέα Δημοκρατία, της οποίας αρκετοί βουλευτές, για να μη ξεχνάμε, ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης, ότι δεν συμμετείχε στο “gay pride” απάντησε με επίσημη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου Β. Κικίλιας ο οποίος δήλωσε: “Η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο “gay pride” από τον γραμματέα κοινωνικών δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων του κόμματος Γ. Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου τύπου της Ν.Δ. κ. Κάπη”. Τα συμπεράσματα δικά σας για τους επαγγελματίες εθνικόφρονες που παριστάνουν τους ευσεβείς ορθοδόξους και για όλους αυτούς που θέλουν να μας σώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, που διαλύει τα πάντα! Από την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος όμως προκύπτει ένα ερώτημα. Ποιες είναι οι “ειδικές πληθυσμιακές ομάδες” για τις οποίες έχει ιδιαίτερη γραμματεία η Νέα Δημοκρατία; 

  • ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ονομα σκοπίων

Λέξη δεν βγάζει η Νέα Δημοκρατία για το θέμα της εντάξεως των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ έστω και με το προσωρινό του όνομα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το είχε καταγγείλει με τον πλέον επίσημο τρόπο μέσα στη Βουλή, όταν ο Γ.Γ. του κόμματος είχε αποκαλύψει την επιστολή Κοτζιά με την οποία ζητούσε προτάσεις για την ονομασία των Σκοπίων. Η απάντηση τότε του Κοτζιά ήταν να αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής. Είναι πράγματι τραγικό να ξέρεις ότι χαράζει την εξωτερική πολιτική ένας άνθρωπος ο οποίος υπήρξε επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ, στη συνέχεια σύμβουλος του Τζωρτζ Παπανδρέου και μετά υπουργός εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ…

  • ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ
Αποτέλεσμα εικόνας για γιλντιριμ θράκη

Όπως έγινε γνωστό η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε στον Τούρκο πρωθυπουργό, ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μας, να επιστρέψει στην Τουρκία οδικώς μέσω της Ελληνικής Θράκης! Είναι βέβαιον ότι οι τουρκόψυχοι πράκτορες του προξενείου θα δημιουργήσουν κλίμα πανηγυρικό και θα ανεμίζουν τις τουρκικές σημαίες και όλα αυτά μέσα στην Θράκη των Ελλήνων, που ελευθέρωσαν τα παιδιά του Λαού μας χύνοντας το αίμα τους για την απελευθέρωσή της. Το ψευτορωμαιικο, το κράτος των ραγιάδων καλά κρατεί.

  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) αποφάσισε να οργανώσει ανοικτή εκδήλωση στα Εξάρχεια με θέμα “Ανοικτές και ελεύθερες πόλεις”. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ΠΟΑΣΥ έχει παραβιάζοντας τον νόμο κατηγορήσει και συκοφαντήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να πούμε ότι έχει αυτό το δικαίωμα. Βεβαίως, καλό θα είναι και αυτοί που κατευθύνουν την Ομοσπονδία να εξετάσουν τις ευθύνες τους τις ηθικές εάν όχι τις ποινικές γιατί υπακούοντας σε άνωθεν εντολές άφησαν να μετατραπούν τα Εξάρχεια σε αυτόνομο κράτος των αναρχοκομμουνιστών. 

Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι γιατί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τόσκας πήρε θέση αντίθετη προς την συγκέντρωση και είπε ότι πρόκειται για επιπόλαιη ενέργεια! Επί τέλους τα Εξάρχεια δεν είναι Ελλάδα ή μήπως η κυβέρνηση συντηρεί όπως είχε και σχέση προηγουμένως επί δεκαετίες σαν κομματικός μηχανισμός, με το εγκληματικό παρακράτος; 

  • ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Την ίδια ώρα που πέντε Αραβικά κράτη αποκλείουν το Κατάρ σαν ενεχόμενο στην τρομοκρατία του ισλαμικού κράτους, οι ΗΠΑ και η Τουρκία κάνουν ό,τι μπορούν για να συμπαρασταθούν στο Κατάρ, αποδεικνύοντας με την στάση τους πως βλέπουν το θέμα τρομοκρατία. Όπως ανακοινώθηκε οι ΗΠΑ σύναψε συμφωνία με το Κατάρ για την πώληση πολεμικών αεροσκαφών F-15. Παράλληλα εκτός από τους Τούρκους που ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν στρατεύματα στο Κατάρ, δύο πλοία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού κατεύθασαν στο λιμάνι Χάμαντ του Κατάρ για να συμμετάσχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το πολεμικό ναυτικό. Σημειώνεται ότι ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μετέβη στο Κατάρ και δήλωσε ότι είναι απάνθρωπη η συμπεριφορά εναντίον του Κατάρ. 

  • ΠΟΥΤΙΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Ρωσία Βλαδίμιρος Πούτιν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για την ισλαμική τρομοκρατία, αρχής γενομένης από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν όπου είναι γνωστό ότι ενίσχυσαν με κάθε τρόπο τους μουτζαχεντίν και εκπαίδευσαν τον ίδιον τον Μπιν Λάντεν. Ακόμη, κατηγόρησε την Δύση ότι ενίσχυσε τους ισλαμιστές τρομοκράτες στον Καύκασο ενισχύοντας τους Τσετσένους.

  • ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΕΠΑΙΡΝΕ 0,28%
Αποτέλεσμα εικόνας για βούτσησ υπνος

Ο Πρόεδρος της Βουλής Βούτσης απέκλεισε τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από κάθε κοινοβουλευτική αποστολή στο εξωτερικό και αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι δεν έχει καταδικαστεί κανένας από το κόμμα για εγκληματική οργάνωση και η δίκη συνεχίζεται. Έτσι σέβονται το τεκμήριο της αθωότητος οι άνθρωποι που παριστάνουν τους δημοκράτες, αλλά έχουν παραμείνει αμετανόητοι μπολσεβίκοι. 

Είναι όμως μόνον αυτό ή μήπως η εξουσία πραγματικά τους έχει θολώσει κάθε ίχνος κρίσεως και λογικής; Αυτό γιατί ο Βούτσης για όσους δεν το ξέρουν, συμμετείχε στο κόμμα Μπανιά ΑΚΟΑ - ΚΚΕ εσωτερικού το οποίο συμμετείχε στις εκλογές του 1989. 

Συγκεκριμένα στις εκλογές του 1989 το κόμμα του Βούτση και πολλών πρωτοκλασάτων στελεχών του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ έλαβε: ΚΚΕ εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά, Γιάννης Μπανιάς, 18.114 ψήφους, 0,28 %!

Από το 0,28% λοιπόν να ευρίσκεσαι πρόεδρος της Βουλής δεν είναι εύκολο πράγμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.