Οι προστατευόμενοι αλητήριοι του Σύριζα εισέβαλαν στην Σχολή Αρχιτεκτόνων και διέκοψαν το μάθημα - UNPOLITICAL

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Οι προστατευόμενοι αλητήριοι του Σύριζα εισέβαλαν στην Σχολή Αρχιτεκτόνων και διέκοψαν το μάθημα


Ασύλληπτο περιστατικό στη Σχολή Αρχιτεκτόνων- Μια κοπέλα έσβηνε ό, τι έγραφε ο καθηγητής στον πίνακα

Μια πρωτοφανής καταγγελία, που συνοδεύεται με βίντεο κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου, και αφορά στη Σχολή Αρχιτεκτόνων, σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής του μαθήματος προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, την ίδια στιγμή που έπαιζε σε πολύ δυνατή ένταση μουσική και μια κοπέλα έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε, ενώ μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.

Το βίντεο με την καταγγελία δημοσιεύει η σελίδα του facebook «NTUA wanna know?».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Σήμερα 26 Μαΐου 2017, ώρα 11.35

Την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε το μάθημα της Πολεοδομίας 2 σ’ ένα από τα αμφιθέατρα του κτ. Αβέρωφ. Μια ομάδα ατόμων εμπόδισε την διεξαγωγή του μαθήματος. Ο λόγος ήταν η ομιλία της καθηγήτριας εγκληματολογίας Ζαραφωνίτου της Παντείου, με της οποίας τις απόψεις, περί μεταναστών, διαφωνούσαν όπως, φαίνεται και με το σχετικό κείμενο που μοίρασαν στους φοιτητές.

Για να αποτραπεί η διεξαγωγή του μαθήματος έβαλαν πολύ δυνατά μουσική, σε δυο μεγάλα ηχεία που έφεραν μαζί τους, έξω από το αμφιθέατρο.

Ένας από τους υπευθύνους καθηγητές του μαθήματος, καθ. Μπελαβίλας, προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, αφού η ένταση της μουσικής δεν του επέτρεπε να ακουστεί. Η ενέργεια του, όμως απετράπη από μια κοπέλα, η οποία έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε και μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.

Το όλο σκηνικό τελείωσε με το πέρας της ώρας, που θα γινόταν το μάθημα, όποτε έφυγαν και οι καθηγητές από το αμφιθέατρο. Τα ηχεία συνέχισαν να παίζουν έως ότου να γίνει βέβαιο πως και τα φροντιστήρια του μαθήματος δεν θα πραγματοποιηθούν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.