Δημοσία δαπάνη έγινε η κηδεία του Κ. Μητσοτάκη και ας το αρνούνται οι οικείοι του - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Δημοσία δαπάνη έγινε η κηδεία του Κ. Μητσοτάκη και ας το αρνούνται οι οικείοι του


Ο Θεός να τον συγχωρέσει πλέον τον εκλιπόντα αλλά δεν γίνεται να μας δουλεύει η "Αγία Οικογένεια..."

Λένε πως η οικογένεια Μητσοτάκη αποποιήθηκε την δημοσία δαπάνη κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Όμως, μόνο η μεταφορά της σορού του Μητσοτάκη στην Κρήτη από την Ελευσίνα με μεταγωγικό C130 της Πολεμικής Αεροπορίας, ξεπερνά τις 18.000 ευρώ, μόνο σε κόστος καυσίμου χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά οι υπόλοιπες διοικητικές και ανθρώπινες εργατοώρες, κρατήσεις υπέρ ΜΤΣ, ΜΤΝ, ΜΤΑ, διανυκτερεύσεις, τέλη αεροδρομίου, τα λοιπά προαναφερόμενα στο άρθρο 4 του ΦΕΚ 1805 (9/9/2008) στο οποίο ΦΕΚ αυτό του 2008 αναφέρονται τα κόστη πτήσεων όλων των αεροπορικών μέσων της Π.Α.!

Το 2008 εν τω μεταξύ, το κόστος του καυσίμου της κηροζίνης ήταν περίπου 40% φθηνότερο από σήμερα. 

Δηλαδή, μιλάμε για κόστος πάνω από 25.000 ευρώ μόνο σε καύσιμα και μόνο για την μεταφορά του Μητσοτάκη στην Κρήτη με το μεταγωγικό C130 της ΠΑ. 

Αν ήθελε η οικογένεια, θα μπορούσε να τον μεταφέρει με νεκροφόρα και πλοίο της γραμμής πληρώνοντας η ίδια τα έξοδα όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες όταν κηδεύουν τους δικούς τους… 

Κατά τα άλλα, αποποιήθηκε η οικογένεια την δημοσία δαπάνη κηδεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.