Τρανσέξουαλ «νηπιαγωγοί» θα διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά μας - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Τρανσέξουαλ «νηπιαγωγοί» θα διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά μας


Στα νηπιαγωγεία του πλανήτη έχουν ξεκινήσει αναγνώσεις παραμυθιών από τρανσέξουαλ «νηπιαγωγούς» σε μικρά παιδιά, δίνοντάς μας ένα μικρό δείγμα σε σχέση με το πώς θα εκπαιδεύονται ενδεχόμενα και τα Ελληνόπουλα από 4 ετών στα κρατικά νηπιαγωγεία.

Εξάλλου, προωθούνται στα σχολεία αλλά και στα νηπιαγωγεία (και εδώ στην Ελλάδα), σεμινάρια και μαθήματα σε σχέσεις με τις έμφυλες ταυτότητες και τον τρανσεξουαλισμό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες τρανσέξουαλ έχουν ξεκινήσει να διδάσκουν σε νήπια την αίσθηση του ουδέτερου κοινωνικού φύλου, το οποίο δεν προσδιορίζεται ούτε ως θυληκό ούτε ως αρσενικό.

Διαβάζουν στα παιδιά επιλεγμένα παραμύθια, τα οποία διαποτίζουν την σκέψη τους σχετικά με τα «πολύχρωμα φύλα του ουράνιου τόξου των γκέι».

Τα σχόλια δικά σας! 

Δείτε τους «νηπιαγωγούς» του μέλλοντος που θα διδάσκουν τα παιδιά που από 4 ετών θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στην κρατική εκπαίδευση.

Αυτά άραγε θα τα ζήσουμε και στην Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.