Τουρκική αεροναυτική άσκηση αύριο εντός των FIR Αθηνών και Λευκωσίας - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Τουρκική αεροναυτική άσκηση αύριο εντός των FIR Αθηνών και Λευκωσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική αεροναυτική άσκηση

Τουρκική αεροναυτική άσκηση περί του συμπλέγματος του Καστελόριζου βάσει της NAVTEX 586/17 θα διεξαχθεί στις 08 Ιουνίου 2017 μέσα σε περιοχή εντός των FIR Αθηνών και Λευκωσίας αλλά και επάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

To ΓΕΕΘΑ παρακολουθεί στενά τις τουρκικές κινήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Επίσης η τουρκική Αεροπορία έχει προαναγγείλει ασκήσεις της τουρκικής αεροπορίας στις 29 Ιουνίου 2017 μεταξύ Κύπρου και Καστελόριζου σε αυτό που αποκαλεί "τουρκική υφαλοκρηπίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.