O Αlice Cooper παραδέχεται οτι ο κόσμος αυτός ανήκει στον Διάβολο - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

O Αlice Cooper παραδέχεται οτι ο κόσμος αυτός ανήκει στον Διάβολο


Στο παρακάτω βίντεο ο Alice Cooper εξηγεί οτι δεν μεταστράφηκε τυχαία στον Χριστιανισμό, καθώς μεγάλωσε σε ένα Χριστιανικό περιβάλλον: Ο μπαμπάς του είναι Πάστορας, ο παππούς του ηταν Πάστορας για 75 χρόνια και ο πεθερός του είναι Πάστορας στην εκκλησία των Βαπτιστών.

Ο Θεός λέει, με άφησε να κάνω τα πάντα ή καλύτερα να δω τα πάντα, και μετά ήταν σαν να με είπε οκ, αρκετά είδες, έλα τώρα πίσω εκεί που ανήκεις."Όταν καταλαβαίνεις ότι το να έχεις ένα μεγάλο αυτοκίνητο ή ένα μεγάλο σπίτι αυτά δεν σημαίνουν τίποτα για σένα και σε αφήνουν ένα μεγάλο κενό. Συνειδητοποιείς ότι τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμιά αξία. Μελέτησα αρκετά τον Χριστιανισμό ειδικά την Βίβλο. Ο κόσμος έχει μια εσφαλμένη εντύπωση ότι το να είσαι "καλός" Χριστιανός σημαίνει ότι πρέπει όλη την ώρα να προσεύχεσαι, δεν ισχύει αυτό. Μου αρέσει το rock, αλλά παράλληλα πιστεύω και στον Χριστό".

"Έπινα για αρκετά χρόνια και όταν σταμάτησα άρχισα να πηγαίνω εκκλησία. Εκεί ήταν ένας πάστορας, ο οποίος παρόλο που είχε αρκετό κόσμο, 6000 άτομα, μίλησε σε μένα και κάθε Κυριακή από τότε, μου μιλούσε συνέχεια, σε σημείο που με κούραζε κι έλεγα δεν θα ξαναπάω εκκλησία, αλλά κάθε Κυριακή πήγαινα ξανά εκκλησία. Και τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να διαλέξω πλευρά ή να πάω με τον Χριστό ή να πάω με τον διάβολο και σε αυτό με βοήθησε η βίβλος να διαλέξω τον Χριστό.

Μετά ο δημοσιογράφος τον ρωτάει τι άλλαξε στην ζωή του όταν μεταστράφηκε στον Χριστιανισμό.

Ο Alice Cooper του απαντάει ότι πριν επιλέξει τον Χριστό ήταν πολύ εγωιστής και πίστευε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Μετά άλλαξε η στάση του για τον ποίον πρέπει να «υπηρετεί» από δω και πέρα, πρέπει να υπηρετεί τον Χριστό. Ο δημοσιογράφος έπειτα τον ρωτάει ότι πολλοί άνθρωποι που τον θαυμάζουν και δεν έχουν «γνωρίσει» ακόμα τον Χριστό, θα δουν αυτή την συνέντευξη τι έχει να τους πει; Ο Alice Cooper του απαντάει: «Ελπίζω να γνωρίσουν τον Χριστό πριν να είναι πολύ αργά γιατί θα ήταν τραγικό αυτό».

Έπειτα τον ρωτάει : «Πολλοί από τους ανθρώπους παλεύουν με τα ναρκωτικά , το αλκοόλ και την πορνογραφία τι έχεις να τους πεις?»

Ο Alice Cooper απαντάει: «Αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει καθώς ο κόσμος αυτός είναι φτιαγμένος για να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. αφού δεν ανήκει στον Χριστό. αλλά στον διάβολο, ζούμε στον κόσμο του και παλεύουμε με «αυτόν» κάθε μέρα. Γι’αυτό αν δεν έχεις τον Χριστό στην ζωή σου είσαι θύμα του. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην ζωή μας. για το πώς συμπεριφερόμαστε στον κόσμο, πρέπει να έχουμε τον Χριστό στην ζωή μας και να αντιδρούμε απέναντι στους άλλους με διδακτικό τρόπο, φιλικά, ενώ παράλληλα πρέπει να είμαστε ταπεινοί.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.