Στο Ζεφύρι, στα Λιόσια και στο Μενίδι κυκλοφορούν περισσότερες Porsche από ότι στην Γερμανία - UNPOLITICAL

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Στο Ζεφύρι, στα Λιόσια και στο Μενίδι κυκλοφορούν περισσότερες Porsche από ότι στην Γερμανία


Βιομηχανία εξαπάτησης, μέσω της οποίας λυμαίνονται τα κοινωνικά επιδόματα έχουν στήσει οι τσιγγάνοι. Μέλη της, κατά τα άλλα, ευπαθούς κοινωνικής ομάδας, κατακλύζουν, καθημερινά, τις υπηρεσίες και καταφέρνουν να προσπορίζονται επιδόματα και συντάξεις. 

Χωρίς την παραμικρή υπερβολή εξαντλούν όλα τα περιθώρια ή τις αδυναμίες του νόμου ανακαλύπτοντας «παράθυρα». Δηλώνουν «υπευθύνως» αναληθή γεγονότα, με πρόσχημα τον αναλφαβητισμό, που τους επιτρέπει να υπογράφουν με έναν απλό σταυρό, επικαλούμενοι αδυναμία υπογραφής. Συνηθέστατη είναι επίσης η ατιμωρησία σε περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων, που φτάνουν στα δικαστήρια, με το ακλόνητο άλλοθι της αγραμματοσύνης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμορία ρομά

Ειδικότερα οι τσιγγάνοι:

1) Εξασφαλίζουν διάτρητες ιατρικές γνωματεύσεις ψυχικών, κυρίως, νοσημάτων, τις οποίες υποβάλουν στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), δηλαδή τις Επιτροπές που πιστοποιούν τα ποσοστά αναπηρίας, με βάση τα οποία απονέμονται οι αναπηρικές συντάξεις.

2) Δηλώνουν στα ληξιαρχεία «μαϊμού» γεννήσεις παιδιών με υπεύθυνες δηλώσεις δύο μαρτύρων, οι οποίοι «βεβαιώνουν» τη γέννηση παιδιού εκτός κρατικού ή ιδιωτικού μαιετυτηρίου. Συνηθέστατη είναι η περίπτωση τέτοιων δηλώσεων για γεννήσεις δίδυμων κοριτσιών. Με τον τρόπο αυτό οι τσιγγάνοι εξασφαλίζουν επιδόματα δύο παιδιών, χωρίς να κινδυνεύουν στην πορεία της ζωής από τα …απρόοπτα, που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την απάτη. Όπως λχ τη στράτευση, αν επρόκειτο για αγόρια.

Σχετική εικόνα

3) Αποφεύγουν οι άντρες να αναγνωρίζουν τα παιδιά τους, ώστε να εισπράττει η μητέρα το επίδομα απροστάτευτου τέκνου. Μάλιστα προκαλούν τη νοημοσύνη των υπαλλήλων, όταν την αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλουν οι «απροστάτευτες μητέρες», συνοδευόμενες από τους συζύγους τους… Χαρακτηριστικό παράδειγμα τσιγγάνος που προσήλθε στα ΚΕΠ με υπεύθυνη δήλωση στην οποία δήλωνε ότι παρευρέθη σε τοκετό. Δεν γνώριζε όμως το όνομα της γυναίκας που γέννησε, ούτε το χρόνο του τοκετού, παρόλο που αναφέρονταν στη δήλωση την οποία θα υπέγραφε…

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμορία ρομά

Η όλη κατάσταση έχει οδηγήσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τους υπαλλήλους στις Διευθύνσεις Πρόνοιας, στα ληξιαρχεία, στα δημοτολόγια και στα ΚΕΠ, όπου στις περισσότερες περιπτώσεις οι τσιγγάνοι αποθρασύνονται, διεκδικώντας …δυναμικά το δικαίωμα στην απάτη. 

Δε διστάζουν μάλιστα να προκαλούν, σε καθημερινή βάση, επεισόδια, προκειμένου να πετύχουν, μέσα από την ψυχολογική πίεση, το σκοπό τους, που είναι τα πολυπόθητα «μιστά», δηλαδή τα επιδόματα. 

Γεγονός είναι ότι εκμεταλλεύονται κατά τον καλύτερο τρόπο τα κενά του νόμου ή τις λαθεμένες διοικητικές πρακτικές, για τις οποίες, φυσικά, δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι.

Δεν είναι λχ δυνατό στην εποχή του τεστ DNA να υποχρεούνται τα ληξιαρχεία να δέχονται γεννήσεις παιδιών με υπεύθυνες δηλώσεις. Το ίδιο ισχύει και για το επίδομα απροστάτευτου παιδιού, που χορηγείται με απλή υπεύθυνη δήλωση της μητέρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμορία ρομά

Ο έλεγχος της άθλιας κατάστασης που επικρατεί δεν είναι αναγκαίος μόνο για την προστασία του δημόσιου χρήματος. Είναι επιβεβλημένος και για να σταματήσουν οι τσιγγάνοι την τεκνοποιΐα για βιοποριστικούς λόγους.

Ιδίως γιατί πληθαίνουν, καθημερινά, τα φαινόμενα εκμετάλλευσης παιδιών, από τους γονείς τους, στην κάθε μορφής επαιτεία.

Ας ελπίσουμε ότι η, κατά τα άλλα, «αδέκαστη Πολιτεία» θα παρέμβει για να δώσει τέλος . Αν βέβαια αντισταθεί στον πειρασμό των ψήφων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.