Πηγή της ΕΚΤ: «Χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για το χρέος για να ενταχθούν τα ελληνικά ομόλογα στο QE» - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Πηγή της ΕΚΤ: «Χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για το χρέος για να ενταχθούν τα ελληνικά ομόλογα στο QE»

Πηγή της ΕΚΤ: «Χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για το χρέος για να ενταχθούν τα ελληνικά ομόλογα στο QE»

Πάγο βάζει στέλεχος της ΕΚΤ στις όποιες προσδοκίες είχαν διατηρηθεί, κυρίως απ' την ελληνική πλευρά, για ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης μετά και τη χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup. 

Πηγή από την Κεντρική Τράπεζα που μίλησε στο Reuters ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η ΕΚΤ χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια για την ελάφρυνση του χρέους για να συμπεριλάβει την Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Eurogroup, η ΕΚΤ με ανακοίνωση της ανέφερε: «λαμβάνουμε υπόψη τις συζητήσεις στο Eurogroup και τις αντιμετωπίζουμε ως ένα πρώτο βήμα προς την διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.