Survivor: Αν χαθεί αυτή η μάχη, αλλάζουν ώρα στο πιο δημοφιλές ριάλιτι... - UNPOLITICAL

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Survivor: Αν χαθεί αυτή η μάχη, αλλάζουν ώρα στο πιο δημοφιλές ριάλιτι...


Φαίνεται ότι η τεράστια επιτυχία του Survivor και η «τρελή», πραγματικά, απήχηση του ριάλιτι στο τηλεοπτικό κοινό, προκαλεί αντιδράσεις σε ανώτερα κλιμάκια και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια μάχη σε νομικό επίπεδο για την «σήμανση» του συγκεκριμένου προγράμματος και την αλλαγή στην ώρα προβολής του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, το ΕΣΡ έχει πλέον δρομολογήσει τις διαδικασίες έναρξης της σχετικής ακρόασης των υπευθύνων του ΣΚΑΪ, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και να δικαιολογήσουν το κατά πόσο το περιεχόμενο του Survivor είναι σωστό σε σχέση με τη σήμανση που έχει το ριάλιτι «Κατάλληλο - Επιθυμητή η γονική συναίνεση», κρίνοντας πως υπάρχουν στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια προβολής που δεν συμβαδίζουν με αυτή.

Μάλιστα, στις σχετικές ενστάσεις έχουν καταγραφεί και οι διάλογοι του Ντάνου με τον Σπαλιάρα στο επεισόδιο με το... αλάτι, όταν ο Ντάνος άρχισε να φωνάζει για τα... αρχ... του Σπαλ, ενώ εκφράζονται ενστάσεις και για σεξουαλικά υπονοούμενα.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ πάντως δεν αποδέχονται καμία από τις ενστάσεις της επιτροπής που έχει ετοιμάσει την έκθεση, σύμφωνα με την οποία και καλείται από το ΕΣΡ ο σταθμός να λογοδοτήσει για το Survivor με κίνδυνο, αν δεν πειστεί το ΕΣΡ να πρέπει το επόμενο Survivor να μεταδίδεται σε νέα ώρα και συγκεκριμένα μετά τις 23.00, κάτι που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα αλλάξει άρδην όλες τις ισορροπίες σε σχέση και με την απήχηση, αλλά ταυτόχρονα και με την εμπορική αξία του τηλεοπτικού προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.