Υποκλιθείτε στην προπαγάνδα της Αριστεράς - Το μνημείο είναι για τους...23 νεκρούς της ΕΡΤ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Υποκλιθείτε στην προπαγάνδα της Αριστεράς - Το μνημείο είναι για τους...23 νεκρούς της ΕΡΤ


Ρε τι ζούμε...
Νόμιζα, καθώς τα χρόνια κυλούν, ότι τα είδα όλα, αλλά αυτό με το μνημείο των.... νεκρών της ΕΡΤ με ξεπερνάει από κάθε άποψη.

Κατ΄αρχάς, αφού το θέμα ετέθη, συλλυπούμαι όλους τους συγγενείς των ανθρώπων που άφησαν αυτό το μάταιο κόσμο και που δούλευαν στην ΕΡΤ. Συλλυπούμαι και τους συγγενείς των συμπαθούντων αλληλέγγυων των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που επίσης πέθαναν στο χρονικό διάστημα που η κρατική τηλεόραση ονομαζότανε ΝΕΡΙΤ, αντί για ΕΡΤ.

Ωστόσο μνημεία, με την μορφή των μνημείων των ηρώων, κάνουμε και μάλιστα με λεφτά (υποθέτω) του δημοσίου, για τους 300 του Λεωνίδα, τους Μαραθωνομάχους, τα θύματα των Τούρκων και των Γερμανών κλπ κλπ.

Το μνημείο όμως για κάποιον που διαφωνούσε με το κλείσιμο της ΕΡΤ και πέθανε ο άνθρωπος από φυσικά αίτια, ή από κάποιο ατύχημα, κατά την διάρκεια της μετατροπής της σε ΝΕΡΙΤ, παραπάει πολύ.

Να μας ενημερώσουν αμέσως στη βουλή, ποιοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε οποιασδήποτε μορφής αγώνα που έχει οποιαδήποτε σχέση με το μνημείο, ποιος ήταν ο υπαίτιος και βεβαίως να παρέμβει η δικαιοσύνη και να του ζητήσει ευθύνες. 

Γιατί με το σκεπτικό αυτό, όποιοι αυτοκτόνησαν επί των μνημονίων, είναι ήρωες και όλοι οι πολιτικοί, που ψήφισαν οποιοδήποτε μνημόνιο, πρέπει να συλληφθούν άμεσα.

Συζητάνε εντωμεταξύ, από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο και "μέτρα αποκατάστασης" των νεκρών, μέσω της πρόσληψης συγγενών Α΄ βαθμού στην ΕΡΤ. Υπό το πρίσμα αυτό, όλα μου φαίνονται πιο λογικά. 

Την είδηση μάλιστα για την δημιουργία του μνημείου, μετέδωσε μάλλον μόνο η ΕΡΤ και γιαυτό ο κόσμος δεν το έμαθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.