Αύξηση πάνω από 90% στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος το πρώτο 5μηνο του 2017 - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αύξηση πάνω από 90% στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος το πρώτο 5μηνο του 2017

Αύξηση πάνω από 90% στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος το πρώτο 5μηνο του 2017

Αλματώδη αύξηση που ξεπερνά το 90% κατέγραψαν οι πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος, των μοναδικών που παράγονται με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2017, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο όγκος των πωλήσεων ανήλθε περίπου στα 1.650.000 λίτρα, αυξημένος κατά 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, που κυμάνθηκε στα 860.000 λίτρα περίπου. Ταυτόχρονα, σταθερά ανοδικά κινείται και το μερίδιο αγοράς που κατέχουν συνολικά τα αναψυκτικά Βίκος, με σημείο αναφοράς τις ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις που σημειώνει η Βίκος Cola.

Τα αναψυκτικά Βίκος, που χάρη στην αποκλειστική χρήση Φυσικού Μεταλλικού Νερού αποτελούν μια νέα κατηγορία στα αναψυκτικά, συμπληρώνουν φέτος τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, το 2017 σηματοδότησε και την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, μια στρατηγική επιλογή που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις για μια πιο υγιεινή διατροφή. Ήδη κυκλοφορούν τα προϊόντα Βίκος Cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα με στέβια, ενώ είναι προγραμματισμένο το λανσάρισμα τριών νέων γεύσεων κρύου τσαγιού με στέβια. Μάλιστα, τα νέα αναψυκτικά Βίκος με στέβια αντιπροσωπεύουν μια σημαντική καινοτομία καθώς είναι τα μοναδικά αναψυκτικά στην Ελλάδα που συνδυάζουν τα υγιεινά χαρακτηριστικά του φυτού στέβια με τα ευεργετικά στοιχεία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού και τα θρεπτικά συστατικά των φρέσκων ελληνικών χυμών.


Η δυναμική αποδοχή των αναψυκτικών Βίκος από τους καταναλωτές επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική επιλογή της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. να εστιάζει πρωτίστως στην άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στον τελικό καταναλωτή. Είναι ενδεικτικό ότι σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος, η εταιρεία εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ακολουθεί τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Παράλληλα, η μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και με την ανακοίνωση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας ύψους 25 εκ ευρώ. Μεταξύ άλλων, οι επενδύσεις αφορούν και στην εγκατάσταση νέων γραμμών παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέες υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής και στο εμφιαλωμένο νερό, μια κατηγορία στην οποία κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στα μερίδια αγοράς από το 2006.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.