Ο Μακρόν με μια χειραψία πίστεψε πως θα κρατά το χέρι του Τράμπ για πάντα; - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Ο Μακρόν με μια χειραψία πίστεψε πως θα κρατά το χέρι του Τράμπ για πάντα;


Αυτή η χειραψία πιστέψαμε πως δεν θα τελειώσει ποτέ. Κράτησε 30''!

Ο Τραμπ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Γαλλία ενώ ο Μακρόν φαίνεται πως ήθελε να μην τελειώσει αυτή η επίσκεψη ΠΟΤΕ! 

Έπιασε το χέρι του Τράμπ σε μια χειραψία, και το κουνούσε, το κουνούσε... Μάταια προσπαθούσε ο Τράμπ να ξεφύγει. Χαιρετούσε την Μπριτζίτ, τραβούσε το χέρι του, τίποτε ο Μακρόν. Λες και είχε πάθει έρωτα με τον Τράμπ... 

Δείτε και ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι μοντάζ. Είναι αληθινή χειραψία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.