Εκκενώθηκε το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη λόγω... φωτιάς - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Εκκενώθηκε το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη λόγω... φωτιάς


Εκκενώθηκε το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν της Νέας Υόρκη μετά από συναγερμό που σήμανε για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Όλοι οι υπάλληλοι βγήκαν εκτός κτιρίου, ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχουν διδαχθεί στις σχετικές ασκήσεις.

«Εκκενώθηκε ολόκληρο το κτίριο», δήλωσε ένας από τους συντονιστές της επιχείρησης, η οποία διήρκεσε για λίγες ώρες, καθώς, όπως αποδείχθηκε, είχε ξεσπάσει μία μικρή εστία φωτιάς στο κτίριο, η οποία αντιμετωπίστηκε από τους πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.