"Γυμνή" η αστυνομία της Λέσβου - Παροπλισμένα όλα τα οχήματά της! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

"Γυμνή" η αστυνομία της Λέσβου - Παροπλισμένα όλα τα οχήματά της!


Περισσότερο σοβαρή από ποτέ είναι η κατάσταση στο πολύπαθο νησί της Λέσβου, έπειτα και τις άκρως ανησυχητικές αποκαλύψεις για το πεδίο δράσης και τις δυνατότητες των αστυνομικών αρχών.

Επί της ουσίας σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών οχημάτων κυκλοφορεί στο νησί όντας...παροπλισμένο, πράγμα που το καθιστά εντελώς γυμνό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!
Στην συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προέβη ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου, σε μία κραυγή αγωνίας του για την τύχη του νησιού και την ασφάλεια των ίδιων των κατοίκων. 
Η κατάσταση δεν διαφέρει σε τίποτα από την ελληνική επαρχία της κρίσης και των χιλίων προβλημάτων, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως πολλά οχήματα της αστυνομίας δεν έχουν καν βενζίνη και κάποια πρόχειρα ανταλλακτικά. Ως εκ τούτου μεγάλος αριθμός τους μένουν απλά...ακίνητα. 

                      
Για άλλη μία φορά η μόνη προσωρινή λύση έρχεται από ιδιωτικές χορηγίες ακόμη και κατοίκων του νησιού, που σε πολλές περιπτώσεις πληρώνουν μόνοι τους τα απαραίτητα ποσά για την συντήρηση των οχημάτων.
Ωστόσο το πρόβλημα είναι γενικό και το κακό δεν θα αργήσει να γίνει.
Οι αστυνομικοί, τα οχήματα των οποίων σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν καύσιμα, προειδοποιούν για άσχημη κατάληξη αν όλη αυτή η κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται και δεν βρεθεί μία λύση εδώ και τώρα.
Στην ουσία το νησί μένει κατά μεγάλο του μέρος "γυμνό", έρμαιο των ορέξεων των χιλιάδων μεταναστών.
Δεν θα αργήσει το νησί να δει πολύ σύντομα εικόνες σαν και αυτές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.