Η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή καριέρας που μπορείς να κάνεις τώρα - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή καριέρας που μπορείς να κάνεις τώρα


Ψάχνετε εδώ και καιρό δουλειά, αλλά μάταια; Το πτυχίο σας δεν σας ανοίγει πόρτες και αναγκαστικά κάνετε δουλειές του ποδαριού για να τα βγάζετε πέρα;

Αν βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό τέλμα, η καλύτερη επιλογή ίσως είναι να αρχίσετε από το μηδέν και να μάθετε κώδικα, μπαίνοντας στον κόσμο του προγραμματισμού, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια εργασιακής εμπειρίας έχετε.

Υπάρχει τόσο πολλή νέα και εξελισσόμενη τεχνολογία εκεί έξω, και δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για να την υποστηρίξουν. Επιπλέον, ποτέ δεν ήταν πιο προσιτό να μάθει κανείς τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εύρεση εργασίας στον χώρο αυτό. Ακόμα και μέσω διαδικτύου, με ελάχιστα χρήματα προσφέρεται καλού επιπέδου εκπαίδευση. Μια τεράστια βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών βιβλίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και tutorials θα σας κρατήσει ενήμερους στα νεώτερα θέματα του σχεδιασμού, του UX, του web dev και πολλά άλλα.

Φυσικά υπάρχουν και ΙΕΚ αλλά και άλλες σχολές που μπορούν να σας μάθουν να γράφετε κώδικα. 

Η ζήτηση στην Ελλάδα παραμένει μεγάλη ακόμα και για entry level θέσεις, που δεν απαιτούν εμπειρία και μεγάλες δεξιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.