ΟΗΕ εναντίον Ελληνισμού - Μισούν την Ανθρωπότητα γιατί μισούν τον Ελληνισμό - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΟΗΕ εναντίον Ελληνισμού - Μισούν την Ανθρωπότητα γιατί μισούν τον Ελληνισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνισμός

Την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχει «φουντώσει» η παγκόσμια μάχη για την Παιδεία. Από την μία ο ΟΗΕ ζητά λιγότερη εκπαίδευση και ελεγχόμενους φτωχοποιημένους ανθρώπους, από την άλλη χώρες, ακόμα και στην Αφρική, αντιστέκονται με την βοήθεια του Ελληνισμού.

Εκπαιδευτικοί ηγέτες από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στα Ηνωμένα Έθνη, προκειμένου να συζητήσουν τους τρόπους σχετικά με την... "αύξηση της δράσης για την τάχιστη προώθηση του Στόχου 4 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, δηλαδή για την «εξασφάλιση περιεκτικής και δίκαιης ποιότητας εκπαίδευσης και προώθηση των ευκαιριών δια βίου μάθησης για όλους".

«Η αποκλειστική, δίκαιη και ποιοτική εκπαίδευση ανήκει στην καρδιά της Ατζέντας 2030 ως κλειδί που διευκολύνει την βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε ο Peter Thomson, Πρόεδρος της Γενικής Νομοθετικής Εξουσίας του ΟΗΕ.

Σε έναν λόγο με αριστερό πρόσημο, εξήγησε πως η εκπαίδευση κρατά τα «κλειδιά» της επιτυχούς εφαρμογής της Ατζέντας 2030, προωθώντας την παγκόσμια ισότητα, την ισοπέδωση δηλαδή, μεταξύ άλλων, του μορφωτικού επιπέδου όλων των ανθρώπων προς τα κάτω, ώστε κανείς να μην ξεχωρίζει και να διαπρέπει.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε μια μουσουλμάνα, η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του ΟΗΕ, Amina Mohammed, η οποία χαρακτήρισε την εκπαίδευση ως «ακρογωνιαίο λίθο της βιώσιμης ανάπτυξης», που συμπληρώνουμε εμείς ως σκοπό έχει την επιβολή παγκόσμιας σοβιετικού τύπου δικτατορίας με διαλυμένο τον ιδιωτικό τομέα, όπου διαπρέπουν οι ικανοί και προώθηση μιας κοινωνίας κρατικών υπαλλήλων-δούλων με ανταμοιβή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Η νοοτροπία αυτή πρέπει να ξεκινήσει από την εκπαίδευση, η οποία σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε πρέπει να μεταδώσει την νοοτροπία της Νέας Τάξης παντού.Η «ελάχιστη εγγυημένη εκπαίδευση» αντικαθιστά την ουσιαστική Παιδεία, καθώς όπως επίσημα αναφέρει ο Ο.Η.Ε στην ιστοσελίδα του «περισσότερη εκπαίδευση συνιστά απειλή για την βιώσιμη ανάπτυξη».

«Γενικά, οι άνθρωποι με υψηλή Παιδεία, που έχουν υψηλότερα εισοδήματα, καταναλώνουν περισσότερους πόρους από εκείνους με χαμηλότερη Παιδεία, που τείνουν να έχουν χαμηλό εισόδημα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.


Άρα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η εκπαίδευση πρέπει να είναι μία για όλους, με την ποιότητα να πέφτει, καθώς η ισχυρή Παιδεία απειλεί την Ατζέντα 2030 ή αλλιώς η ισχυρή Παιδεία, πυρήνας της οποίας είναι το φως των Ελλήνων, θα ξυπνήσει τους ανθρώπους εναντίον των σχεδίων υποδούλωσης της ανθρώπινης ψυχής.

Στην Ελλάδα, όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό προωθούνται ριζικές αλλαγές στην Παιδεία, οι οποίες χαρακτηρίζονται από καθηγητές ως «εχθρικές» προς την ανάπτυξη της σκέψης και την ενίσχυση της γνώσης.

Η απάντηση στα σχέδια της Ατζέντας 2030 έρχεται και πάλι από τον Ελληνισμό!

Σε παλαιότερα άρθρο μας είδατε πως στην Αυστραλία έδωσαν 2 εκατομμύρια δολάρια από τον κρατικό προϋπολογισμό για την προώθηση της Ελληνικής Παιδείας στα σχολεία.

Στο Βέλγιο, την εισαγωγή μαθημάτων ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και λογοτεχνίας στις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βελγίου, προβλέπει η Χάρτα Συνεργασίας «Εισαγωγή σε Γλώσσα και Πολιτισμό».

Επίσης αποφασίστηκε η εισαγωγή της ελληνικής γλώσσας ως τρίτης γλώσσας επιλογής στις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου. Οι μαθητές του βελγικού Λυκείου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν τα νέα ελληνικά ως επίσημα διδασκόμενη γλώσσα στο πρόγραμμα σπουδών τους.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Αντίς Αμπέμπα, η Μητρόπολη Αξώμης και η ελληνική ομογένεια της Αντίς Αμπέμπα έχουν καταφέρει χάρη στην αγαστή συνεργασία τους να διατηρούν επί σειρά ετών πρότυπο για όλη την Αιθιοπία ελληνικό σχολείο.

Μάλιστα είναι το σχολείο που προτιμούν ξένοι διπλωμάτες αλλά και οικογένειες πολιτικών Αιθιόπων να στέλνουν τα παιδιά τους. Και αυτό γιατί το επίπεδο σπουδών που παρέχεται είναι άριστο.

Η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές.Το «αγκάθι» για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών παραμένουν οι Έλληνες και η διαχρονική Παιδεία τους.

Το φως των Ελλήνων προσπάθησαν να σβήσουν και άλλες φορές οι εκάστοτε σκοταδιστές. Δεν θα τα καταφέρουν ούτε αυτή την φορά, όσα συνέδρια και να κάνουν στον ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.