Ρε τι έχουμε ακούσει από Βαρεμένους και μη: «Η Ελλάδα απέτυχε επειδή...». - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Ρε τι έχουμε ακούσει από Βαρεμένους και μη: «Η Ελλάδα απέτυχε επειδή...».


Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ speaking:

"…και τι Ελλάδα ρε παιδιά. Τι Ελλάδα. Η ξεχωριστή, η ισχυρή, η ατόφια Ελλάδα, η καθαρή Ελλάδα, που δεν δέχεται προσμίξεις στο αίμα της έφτασε εδώ που έφτασε, κι έχεις τους Γερμανούς απέναντι οι οποίοι, όχι για να ψηφίσουν, είχαν υπουργό εξωτερικών – τον έβλεπες – Βιετναμέζος ήταν… αντιπρόεδρος ήταν της κυβέρνησης, υπουργό εξωτερικών βιετναμέζο, υπουργό οικονομικών άνθρωπο με ειδικές ανάγκες και υπουργό εξωτερικών δηλωμένο ομοφυλόφιλο, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!! ΥΠΟΥΡΓΟ!!!
Αυτή η χώρα σύμφωνα με τις νόρμες τις ελληνικές θα έπρεπε να είναι διαλυμένη, θα έπρεπε να έχει διαλυθεί, να μην υπάρχει και η καθαρή, η ισχυρή Ελλάς έπρεπε να είμαστε εμείς"

Άρα κατά τον Βαρεμένο η Γερμανία πέτυχε επειδή έχει αντιπρόεδρο Βιετναμέζο, υπουργό οικονομικών ανάπηρο και υπουργό εξωτερικών ομοφυλόφιλο και εμείς οι «καθαροί» καταστραφήκαμε επειδή επιλέγουμε το έθνος μας και την κανονικότητα έναντι όλων αυτών των κοινωνικών ανωμαλιών και προσμίξεων που προσπαθούν να μας περάσουν ως κανονικές. 


Έχουν φαντασία όμως δεν μπορείτε να πείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.