Μενίδι: Τοξικομανής φορέας HIV και ηπατίτιδας, τρύπησε Αστυνομικό σε προσαγωγή, με χρησιμοποιημένη σύριγγα - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Μενίδι: Τοξικομανής φορέας HIV και ηπατίτιδας, τρύπησε Αστυνομικό σε προσαγωγή, με χρησιμοποιημένη σύριγγα


Αποτέλεσμα εικόνας για Ντανιέλ Άντριους

Σε πλήρη ανάπτυξη Αστυνομικός σχεδιασμός στην περιοχή του Μενιδίου σε αποτροπή εγκληματικών ενεργειών. Ωστόσο ένα περιστατικό από τα δεκάδες που δεν δημοσιοποιεί η ΕΛΑΣ, έρχεται να αναδείξει την έκθεση του ένστολου προσωπικού.

«Πριν πέντε μέρες στο Μενιδι:

Εδώ και μερες έχουν το εξης σχέδιο, άντρες της ασφαλείας έχουν διατεθεί σε αποτροπή τοξικομανών, να πηγαίνουν για ψωνια στα «γύφτικα» και να κάνουν προσαγωγές.

Σε μια από τις προσαγωγές, τοξικομανής αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια με τον Αστυνομικό. Το αποτέλεσμα ήταν ο «χρήστης», στην κατοχή του έφερε χρησιμοποιημένη σύριγγα, τρυπησε στο δάκτυλο τον Αστυνομικο.

Ο «χρήστης» είναι φορέας HIV και ηπατίτιδας.. ο Αστυνομικός με προσωπικό κόστος και ψυχολογική φόρτιση υποβάλλεται σε εξετάσεις»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.