Κλείνει δουλειές μέσω twitter η TESLA στην Αυστραλία - Στην Ελλάδα αποφεύγουμε την συνεργασία σαν τον διάολο το λιβάνι - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Κλείνει δουλειές μέσω twitter η TESLA στην Αυστραλία - Στην Ελλάδα αποφεύγουμε την συνεργασία σαν τον διάολο το λιβάνι


Ο Elon Musk έχει αποδείξει πως δεν είναι ένας συνηθισμένος CEO εταιρίας. 
Πρόσφατα μάλιστα έβαλε στοίχημα στο Twitter με τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Mike Cannon-Brookes, προκαλώντας τις αρχές της Νότιας Αυστραλίας και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε μια ελκυστική προσφορά. 
Ισχυρίζεται πως μπορεί να διορθώσει το ενεργειακό πρόβλημα της Νότιας Αυστραλίας με μια “φάρμα” μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας 100MW και αν δεν το καταφέρει σε 100 ημέρες, η όλη φάρμα θα είναι δωρεάν για την Αυστραλιανή κυβέρνηση.


Η κατάσταση του ηλεκτρικού δικτύου στη Νότια Αυστραλία είναι πολύ κακή, με συχνές διακοπές, μπλακάουτ και υψηλές τιμές. Μάλιστα η βουλευτής των “Πρασίνων” της Νότιας Αυστραλίας, Sarah Hanson-Young, απάντησε αμέσως στο Musk με το “Let’s Talk!”.


Ο Musk μάλιστα δεν κρύβει τις τιμές του και τις δηλώνει ανοιχτά, αφού θέλει η Tesla να λειτουργεί με διαφάνεια...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.