Σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη(1945) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη(1945)

Image may contain: 2 people, close-up and text

ΣΠΑΝΙΑ φωτογραφία όπου εμφανίζει την Ζωή Κουρούκλη (ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη 1942-2017) σε νηπιακή ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας της Αφροδίτη το 1945, όταν ήταν ήδη ορφανή από ηλικία οκτώ μηνών από πατέρα, καθώς ο πατέρας της Λοχαγός Κων\νος Κουρούκλης είχε δολοφονηθεί απάνθρωπα από τους κομμουνιστές το 1943 με τσουγκράνες και ξύλινα δοκάρια με την αιτιολογία ότι ήταν βασιλόφρων, ενώ το 1949 και ενώ η Ζωή ήταν επτά ετών η μητέρα της Αφροδίτη το γένος Μπακοπούλου είχε την ίδια "τύχη" και δολοφονήθηκε και η ίδια από κομμουνιστές, καθώς "τύγχανε" χήρα βασιλόφρονα αξ/κου, και νύφη αξ/κων (πεθερός και κουνιάδος) φιλικά προσκείμενοι προς τον Βασιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.