Στις 5 Νοεμβρίου οι εκλογές της Κεντροαριστεράς - Παράβολο 2.000 ευρώ για κάθε υποψήφιο αρχηγό - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Στις 5 Νοεμβρίου οι εκλογές της Κεντροαριστεράς - Παράβολο 2.000 ευρώ για κάθε υποψήφιο αρχηγό


Σύμφωνα με την επιτροπή Αλιβιζάτου οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και οι υπογραφές μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Ο κάθε υποψήφιος θα καταθέσει παράβολο 2000 ευρώ, ενώ οι κάλπες θα στηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, εφόσον απαιτηθεί δεύτερο γύρος. 

Οι υπογραφές θα πρέπει να είναι από 7 περιφέρειες, με ελάχιστο αριθμό υπογραφών ανά περιφέρεια τις 50. Η επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι τις ερχόμενες ημέρες, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του Ποταμιού, ειδικά για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 

Η επιτροπή θα διευρυνθεί με την προσθήκη των κκ Διαμαντούρου, Μητσού, Τσούκαλη και Βούλγαρη.

Όλοι οι υποψήφιοι θα υπογράψουν δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο νέο φορέα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.