Αυτά τα πέντε απλά βήματα είναι η βάση για να γίνετε εκατομμυριούχοι - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Αυτά τα πέντε απλά βήματα είναι η βάση για να γίνετε εκατομμυριούχοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΎΧΟΙ

Αυτά τα πέντε απλά βήματα είναι η βάση για να γίνετε εκατομμυριούχοι

Λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, αλλά όλοι συμφωνούν ότι το να είναι κάποιος πλούσιος είναι προτιμότερο από το να είναι φτωχός.


Το να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας είναι πιθανό, αλλά το να γίνετε εκατομμυριούχος είναι δύσκολο και δεν υπάρχει μια καθορισμένη διαδικασία για να φτάσετε εκεί. 

Ή μήπως υπάρχει;

Ο Tom Corley που είναι λογιστής και χρηματοοικονομικός σύμβουλος, μίλησε με διάφορους πλούσιους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων, για να δει αν υπήρχε κάποιο είδος «μυστικής τεχνικής» για την οικοδόμηση της δικής σας αυτοκρατορίας πλούτου. Η μελέτη του δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του και best-seller «Change Your Habits, Change Your Life» (Αλλάξτε τις συνήθειές σας, Αλλάξτε τη ζωή σας) και υπάρχουν πέντε βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνετε εκατομμυριούχος.

1. Η άσκηση είναι το κλειδί
Σύμφωνα με τη μελέτη του Corley, η διατήρηση ενός υγιούς σώματός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το μυαλό σας υγιές, για να σκεφτείτε μια πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα. Διαπίστωσε μάλιστα ότι το 76% των πλουσίων που ερωτήθηκαν, αφιερώνουν περίπου μισή ώρα κάθε μέρα για να κάνουν τζόκινγκ, ποδηλασία ή περπάτημα.

2. Αδυναμία προετοιμασίας, προετοιμασία για αποτυχία
Στο βιβλίο του, ο Tom Corley λέει ότι το 80% των ανθρώπων με τους οποίους μίλησε, έχουν «εμμονή με την επιδίωξη των στόχων». Θέτουν συνεχώς στόχους για τους εαυτούς τους, τόσο βραχυπρόθεσμους όσο και μακροπρόθεσμους και ο Corley πιστεύει ότι για να είστε επιτυχημένοι, θα πρέπει να «αποφύγετε ακολουθείτε την πορεία κάποιου άλλου αλλά να θέσετε δικούς σας στόχους».
3. Ανάπτυξη πολλαπλών πηγών εισοδήματος
Όταν εργάζεστε σε μια δουλειά, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε πολλές οικονομίες με ένα μόνο μισθό. Η μελέτη του Corley διαπίστωσε ότι οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι δεν βασίζονταν σε ένα εισόδημα. Πράγματι, περίπου το «65% είχε τουλάχιστον τρεις πηγές εισοδήματος, ώστε να δημιουργήσουν το πρώτο τους εκατομμύριο δολάρια». Η Corley συνιστά είτε να επενδύσετε σε μια παράλληλη επιχείρηση είτε σε ακίνητη περιουσία.
4. Να κοιμάστε καλά
Η μελέτη του Corley διαπίστωσε ότι το 89% των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων κοιμούνται τουλάχιστον επτά ώρες, αν όχι περισσότερο. Είναι δύσκολο να παίρνετε καλές οικονομικές αποφάσεις όταν ο εγκέφαλός σας παρεμποδίζεται από την κούραση. Ο Tom Corley τόνισε μάλιστα: «Ο ύπνος είναι κρίσιμος για την επιτυχία».
5. Διάβασμα
Ο Tom Corley λέει ότι το 88% των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων ξοδεύει πολύ χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο. Αυτοί οι εκατομμυριούχοι συχνά αφιερώνονται στις βιογραφίες. «Υπάρχουν σημαντικά μαθήματα ζωής που πρέπει να διδαχθούμε από βιογραφίες ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν και βρέθηκαν μέσα στα πλούτη», λέει ο Corley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.