Γι' αυτό καίγονται τα δάση μας; - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Γι' αυτό καίγονται τα δάση μας;

Φωτογραφία του Θοδωρής Τσέλας.

Ξέρει κανείς από τον Δήμο Φυλής, ή από την αντιπολίτευση του Δήμου ή από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας, τι είναι αυτά και που είναι; (Θέση κρύο πηγάδι, για να σας βοηθήσω).

Και πάμε ερωτησούλες:

Από ποιον αδειοδοτήθηκαν και ποιος εκμεταλλεύεται την παραγόμενη ενέργεια;

Ποιος ενέκρινε τις περιβαλλοντικές μελέτες;

Ποια τα αντισταθμιστικά για τον δήμο ή για τον Σύνδεσμο Πάρνηθας;

Είναι καμμένες εκτάσεις οι συκγκεκριμένες;

Να πούμε επίσης πως υπάρχει συνεχής δραστηριότητα, ανοίγονται δρόμοι και καθαρίζονται εκτάσεις (!!!!!) για τοποθέτηση και άλλων ανεμογεννητριών...

Δεκτή κάθε απάντηση, από οποιονδήποτε γνωρίζει το θέμα...

Φωτογραφία του Θοδωρής Τσέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.