Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί λόγω του ελληνικού «χρέους» στη Γερμανία - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει ταξί λόγω του ελληνικού «χρέους» στη Γερμανία

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξι

Το θράσος της γερμανικής προπαγάνδας έχει εμποτίσει με εμπάθεια ακόμα και τον πιο απλό Γερμανό πολίτη και έτσι Γερμανίδα τουρίστρια όταν είδε το ποσό που έπρεπε να πληρώσει για την μεταφορά της με ταξί στον προορισμό της είπε στον οδηγό: "Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε μας παίρνετε και λεφτά από πάνω;" 

Το περιστατικό χαρακτηρίσθηκε επισήμως αληθές από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Νομού Χανίων. Όντως υπήρξε άρνηση μιας Γερμανίδας να πληρώσει οδηγό ταξί στα Χανιά, επικαλούμενη το χρέος της χώρας μας στη Γερμανία!

Παραδόξως η θρασύτατη αυτή Γερμανίδα δεν έδειξε να ενθυμείτε το κολοσσιαίο χρέος της χώρας της απέναντι στην Ελλάδα για τα δεινά που προκάλεσαν οι πρόγονοί της κατά την διάρκεια της γερμανικής Κατοχής.

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ακόμα και η Ρωσία και η Πολωνία σκέφτονται να σύρουν την Γερμανία ποινικώς για να δοθούν πολεμικές αποζημιώσεις.

Σημειώνεται ότι ΚΑΙ η Ελλάδα, το 1953 συναίνεσε να διαγράψει τα μισά γερμανικά χρέη σε μια ένδειξη φιλανθρωπίας για να μπορέσει να ορθοποδήσει ως χώρα η Γερμανία στο άμεσο μέλλον το οποίο διαγράφονταν τότε ζοφερό.

Τα άλλα μισά όμως παρέμεναν στον «πάγο» μέχρι την ενοποίηση των δύο Γερμανιών. Κάτι που έγινε.

Να μάθει Ιστορία η κυρία και μετά να μιλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.