Κατά μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην Β.Κορέα τάχθηκε η Κίνα - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Κατά μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην Β.Κορέα τάχθηκε η Κίνα


Η ανάπτυξη της στρατιωτικής ανάπτυξης στη χερσόνησο δεν θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της αποπυρηνικοποίησης ή της περιφερειακής σταθερότητας. 

Η ανάπτυξη του συστήματος THAAD στη βορειοανατολική Ασία θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την περιφερειακή-στρατηγική ισορροπία , υπονομεύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα ασφάλειας όλων των περιφερειακών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, θα κλιμακώσουν περαιτέρω την ένταση στη χερσόνησο, καθιστώντας το ζήτημα πιο περίπλοκο δήλωσε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΣΑΗΕ), ο πρέσβης της Κίνας στον ΟΟΗΕ, Liu Jieyi, σχετικά με την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων την Τρίτη από τη Βόρεια Κορέα.

Από χθες Τρίτη ο παγκόσμιος αντίκτυπος της νέας πυραυλικής δοκιμής της Β.Κορέας είναι μεγάλος, με όλες της Μεγάλες Δυνάμεις α έχουν πάρει θέση και από κοινού το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να έχει ταχθεί κατά τέτοιων ενεργειών.

Ωστόσο παραδόξως, το Σ.Α. του ΟΗΕ για πρώτη φορά δεν επέβαλε νέες κυρώσεις στο απομονωμένο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.