"Ανάσα" για δικηγόρους-μηχανικούς: Δεν θα καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές αν δεν έχουν εισόδημα - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

"Ανάσα" για δικηγόρους-μηχανικούς: Δεν θα καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές αν δεν έχουν εισόδημα


Το νομοσχέδιο με τις εργασιακές και ασφαλιστικές διατάξεις αναμένεται να καταθέσει στο τέλος Αυγούστου στη Βουλή, το υπουργείο Εργασίας και σύμφωνα με αυτό θα αποδεσμεύεται η ιδιότητα του δικηγόρου και του μηχανικού από την ασφάλιση.

Ουσιαστικά λοιπόν μηχανικοί και δικηγόροι δεν θα υποχρεώνονται να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές εάν δεν έχουν έσοδα, δίνοντας ανάσα ανάσα σε χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αναγκάζονται να καταβάλλουν εισφορές προς τον ΕΦΚΑ, χωρίς εισοδήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.