Πρόταση να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ 2019; - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόταση να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ 2019;

Πρόταση να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ 2019;

Η πρόταση έγινε, κατά πληροφορίες, στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη με τοπικούς φορείς, στη διάρκεια της οποίας τους παρουσίασε την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην περιοχή.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Τούρκος πρόξενος ζήτησε να είναι η Τουρκία «τιμώμενη χώρα» στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2019!!!

Μετά απ’ αυτό δικαίως πολλοί σπεύδουν να επισημάνουν ότι η σκέψη πηγάζει εκ του πονηρού, δεδομένου ότι το 2019 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Πρόκειται δηλαδή για μια χρονιά ορόσημο για τον ποντιακό ελληνισμό που συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.