Στο νοσοκομείο Φιλιατών κάνουν διαγνώσεις με επιφύλαξη λόγω παλαιότητας υπερήχου! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Στο νοσοκομείο Φιλιατών κάνουν διαγνώσεις με επιφύλαξη λόγω παλαιότητας υπερήχου!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρωτοφανή είναι τα όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για το νοσοκομείο των Φιλιατών στην Θεσπρωτία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ η Διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε την διευθύντρια του Ακτινολογικού του νοσοκομείου «να πραγματοποιεί τις εξετάσεις υπέρηχων εκφράζοντας στις διαγνώσεις της τυχόν επιφυλάξεις ως προς το διαγνωστικό αποτέλεσμα». Αυτό γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω παλαιότητας ο υπέρηχος έχει μειωμένη απεικονιστική ικανότητα. Η ίδια η διευθύντρια του Ακτινολογικού μάλιστα είχε ενημερώσει εγγράφως τον Διοικητή ότι δεν δύναται με το εν λόγω μηχάνημα να γίνονται ασφαλείς διαγνώσεις.

Η υπόθεση όμως δεν λήγει εδώ καθώς όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια της ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ ο Διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών με έγγραφό του προς όλους τους Διευθυντές των κλινικών τους καλούσε σε περίπτωση που υπάρχει επιφύλαξη ως προς το διαγνωστικό αποτέλεσμα του υπερήχου να διευκολύνουν του ασθενείς δίνοντάς τους παραπεμπτικό για την πραγματοποίηση της εξέτασης σε Ιδιωτικά Εξωτερικά Διαγνωστικά Εργαστήρια.

«Μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασθενείς. Αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι ή ο ασφαλιστικός φορέας τους, δύο φορές την ίδια εξέταση.

Οι ασθενείς θα κάνουν δύο φορές την ίδια εξέταση!!! Αν είναι δυνατόν», σχολιάζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο και για σημαντικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές. «Οι βασικές κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου λειτουργούν με 3 ειδικούς ιατρούς, που σίγουρα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών. Μένουν ακάλυπτες ημέρες εφημεριών, σε ένα Νοσοκομείο που εφημερεύει κάθε ημέρα», αναφέρει χαρακτηριστικάΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.