Η πικρή αλήθεια για τους φόρους που λίγοι θέλουν να ακούσουν (ΒΙΝΤΕΟ) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η πικρή αλήθεια για τους φόρους που λίγοι θέλουν να ακούσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για απόγνωση φόροι

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα του 2017, ένα άτομο που απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, συντηρεί άλλους τρεις που είτε είναι άνεργοι είτε δουλεύουν στο Δημόσιο. Και σκεφτείτε πως από τους φόρους μας πάνω από το 85% το παίρνουν οι "εταίροι" και δανειστές μας ευρωπαίοι, για να δίνουν επιδόματα στους λαούς τους... Γιαυτό και αρνούνται κάθε συζήτηση περί μείωσης των επιτοκίων ή κάθε συζήτηση περί μείωσης του χρέους ή ακόμη και λογιστικό έλεγχο του χρέους που θα μπορούσε να μειώσει τα εισοδήματα τους... Κορόϊδα είναι, αφού έχουν βρει και τα κάνουν... 

Τα στοιχεία πάντως στην Ελλάδα, είναι αποκαρδιωτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.