Υπογεννητικότητα και μετανάστευση "εξαλείφουν" τον ελληνικό πληθυσμό - Στοιχεία σοκ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Υπογεννητικότητα και μετανάστευση "εξαλείφουν" τον ελληνικό πληθυσμό - Στοιχεία σοκ


Τα στοιχεία δυστυχώς δεν αποτυπώνουν τίποτα άλλο παρά μόνο την οικτρή αλήθεια για την πορεία που έχει χαράξει η ελληνική κοινωνία.
Το "καμπανάκι" για την μείωση του εγγύς ελληνικού πληθυσμού χτυπάει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο λίγοι είναι σε θέση να το ακούσουν και ακόμη λιγότεροι να συνειδητοποιήσουν το τι έρχεται.
Σε περίπου μία δεκαετία από σήμερα, η Ελλάδα θα έχει κάθε λόγο να αποκαλείται ως μία "χώρα ηλικιωμένων", με την μείωση του πληθυσμού να συντελείται με ραγδαίους ρυθμούς από το 2011 και έπειτα.
Τα στοιχεία που μας έρχονται από την Ευρώπη εν όψει της  Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων είναι αποκαρδιωτικά:
-Ο γηγενής ελληνικός πληθυσμός τα 11 εκατομμύρια το 2013 θα φτάσει στα 8,3 έως 10 εκατομμύρια το 2050
-Τα άτομα άνω των 65 ετών θα ξεπερνάνε μέχρι το 2050 το 30% του συνολικού πληθυσμού, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μία χώρα γερόντων!
-Επίσης τα άτομα ηλικίας 0-14 ετών θα αντιπροσωπεύουν το 2050 μόλις το 10% του συνολικού πληθυσμού!
Σύμφωνα με τους ερευνητές η κυριότερη αιτία της "γήρανσης" του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού είναι -τι άλλο- η υπογεννητικότητα, η οποία με τη σειρά της οφείλεται σε μία σειρά άλλους εξωγενείς παράγοντες (οικονομική κρίση, γενικότερη ανασφάλεια κλπ)
Μέσα στους παράγοντες εντάσσεται πλέον και η ισλαμοποίηση. 
Υπολογίζεται πως τις αμέσως επόμενες δεκαετίες η Ευρώπη θα έχει "αλλάξει πρόσωπο", φιλοξενώντας εκατομμύρια μουσουλμάνων που ήδη έχουν εξαπλωθεί σε πολλές χώρες της γηραιάς ηπείρου. 
                              
Τα μαθηματικά είναι απλά και σίγουρα η Ελλάδα των "ανοικτών συνόρων" δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.