Γέμισε η Ευρώπη με "ΝΟ-GO ZΟΝΕS", όμως πολλοί δεν το παραδέχονται BINTEO - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Γέμισε η Ευρώπη με "ΝΟ-GO ZΟΝΕS", όμως πολλοί δεν το παραδέχονται BINTEO


H Eυρώπη γεμίζει με "ΝΟ-GO ZΟΝΕS", δηλαδή περιοχές απαγορευμένες για μη μουσουλμάνους.
Πρωταθλήτρια στην αύξηση αυτών των ζωνών είναι η Σουηδία, η οποία σε λιγότερο από 2 χρόνια είδε δραματική αύξηση αυτών των περιοχών με τις απαγορευμένες ζώνες να ανέρχονται πλέον στις 61 σε όλη τη χώρα!

Οι ζώνες αυτές συγκεντρώνουν 5.000 εγκληματίες σε 200 οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα, όλα ενεργά σήμερα. Ο πληθυσμός των μεταναστών μουσουλμάνων σε αυτές τις ζώνες γνωρίζει τη δραματική αύξηση του 160% μέσα σε μόλις 2 χρόνια, από το 2015 δηλαδή!

Εγκληματικότητα, πώληση ναρκωτικών και ύπαρξη βαρέως οπλισμού είναι μόνο μερικές από τις παραβατικές δράσεις των κατοίκων αυτών των περιοχών. Η επιθετικότητα κατά των ξένων και ο θρησκευτικός εξτρεμισμός χαρακτηρίζει τις κατοικημένες αυτές ζώνες, ενώ αρκετοί από τους μουσουλμάνους έφυγαν από τη Σουηδία για να καταταγούν στις δυνάμεις του ISIS.

O αρχηγός της Σουηδικής Αστυνομίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση και πολιτική σχετικά με τις περιοχές αυτές διότι δεν πάει άλλο.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Δανία, η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο κι όσες έχουν αγκαλιάσει την πολιτική των ανοικτών συνόρων, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Πολωνία και η Ουγγαρία συγκαταλέγονται στις χώρες που δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα αφού δεν επιτρέπουν στους μετανάστες να πάρουν τέτοια δικαιώματα μέσα στο κράτος τους, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζουν την αθρώα προσέλευση των μεταναστών από τα σύνορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.